1.600 persones grans gaudeixen de la 1a Gala de Primavera de Badalona

1.600 persones grans gaudeixen de la 1a Gala de Primavera de Badalona
Martí Vinyes Rius
22/04/2024 - 21:28

Badalona - Unes 1.600 persones grans han acudit aquest dilluns a la Primera Gala de Primavera. Aquesta tarda el Palau Municipal d'Esports ha estat l'escenari que ha acollit la vetllada en la qual tots els assistents han pogut ballar i gaudir de la tarda en companyia d'amics i familiars.

A ritme d'Isabel Pantoja o Juan Luis Guerra més d'un miler de badalonins han omplert aquesta tarda la pista del Palau Municipal d'Esports. La iniciativa impulsada per l'Ajuntament ha tingut una gran acollida entre la gent gran la qual ha celebrat tenir un espai lúdic on poder fer una mica d'activitat física.

L'orquestra ha amenitzat la diada amb un repertori de cançons clàssiques i de més actuals que han arribat a provocar una conga multitudinària entre tots els assistents. A més a més del ball tothom ha estat obsequiat amb berenar, aigua, el mocador de les festes de maig i una rosa amb motiu de la diada de Sant Jordi. Un dels moments més inesperats de la tarda ha sigut la projecció d'un vídeo en el videomarcador del pavelló de l'alcalde Xavier García Albiol, qui no ha pogut assistir a l'acte per problemes de salut.