18 de desembre, la nova data d'obertura de la biblioteca Can Casacuberta

18 de desembre, la nova data d'obertura de la biblioteca Can Casacuberta
Berta Soler Mercader
12/12/2023 - 17:53

Badalona - El pròxim dilluns 18 de desembre reobrirà la Biblioteca Can Casacuberta, que també recuperarà la sala infantil després de gairebé quatre anys tancada. Tot i les reparacions efectuades els darrers mesos, encara s'hauran d'efectuar actuacions a la coberta i millores en la climatització.

Recordem que el 20 de desembre de 2019 un conjunt de deficiències van forçar a tancar aquest equipament cultural municipal. El passat 20 de febrer va reobrir parcialment, però a l'agost va tornar a abaixar persianes per una nova avaria al sistema de climatització. Les obres de reparació es troben ja en l'etapa final.

D'entre les actuacions, s'han canviat calderes, s'ha substituït el sistema de climatització, s'ha reparat la coberta per evitar filtracions, s'ha afegit un ascensor accessible i s'ha reparat l'enrajolat. Amb tot, els treballs encara pendents són els de la coberta de zinc i la substitució d'uns dispositius que permetran que el nou sistema de climatització sigui més eficient.

L'Ajuntament preveu que aquestes darreres obres s'iniciïn durant el gener de 2024 i han suposat un sobrecost respecte de la licitació inicial de més de 270 mil euros.