1.900 participants en la 24a Sant Silvestre de Badalona

1.900 participants en la 24a Sant Silvestre de Badalona
Mònica Martín
31/12/2023 - 17:16

Badalona - Amb la sortida del sol, Badalona desperta l'últim dia de l'any amb ganes de córrer. La festa de l'esport arriba amb la 24a Sant Silvestre Racc. La cursa, sense cap incident, ha aplegat gairebé 2.000 participants, una xifra rècord. La gran novetat del recorregut és a la sortida i a l'arribada que s'han produït a La Rambla davant del monument de Roca i Pi.

La cursa s'ha dividit en tres circuits: el de 5 km, el de 10 km i el circuit infantil per menors de 13 anys que ha batut el rècord d'inscripcions amb 300 participants. Víctor Blasi, del Club Oriente Atletismo, amb un temps de 14:29, i Cristina Soler, amb un temps de 19:03, han estat els primers classificats en la distància de 5 km. Segons els participants la velocitat és essencial en el circuit.

En la distància de 10 km Sara Alonso, corredora d'ASICS, ha finalitzat el recorregut amb un temps de 34:48 i Bernat Kun Masvidal, del C.A.Albacete, amb un temps de 30:45, guardonats com a primers classificats en una cursa on també ha participat el guanyador de l'edició anterior Jaume Leiva, segon classificat. Un circuit que han catalogat d'emblemàtic i de postal gràcies a la proximitat amb el mar.

El to més humorístic l'han vestit els corredors disfressats amb les seves millors gales, que també han rebut premi. La solidaritat també està present i tots els participants poden fer una aportació voluntària a la Fundació Amiba, la fundació
de Minusvàlids de Barcelona. Petits i grans no han faltat a la cita de l'esport l'últim dia de l'any i han pogut gaudir d'una jornada de salut, esport i família.