2 dies de música, humor i arts escèniques en català amb el Festival Límbic

2 dies de música, humor i arts escèniques en català amb el Festival Límbic
Laia Martínez
02/05/2024 - 18:14

Santa Coloma - Aquest divendres, l'humorista Joel Díaz iniciarà la tercera edició del Festival Límbic, que acollirà Santa Coloma de Gramenet fins a aquest dissabte. Un festival organitzat per Òmnium Cultural que tindrà bones dosis d'humor, música i altres tipus d'arts escèniques en català. Les actuacions són d'accés gratuït.

El colomenc Joel Díaz obrirà la programació des de la plaça de la Vila i, a partir d'aquí, hi haurà actuacions a la mateixa ubicació i a altres zones del municipi. El públic gaudirà dels monòlegs del Godai Garcia, d'Indicatiu i de la Charlie Pee, i de la dansa de Martí Güell. Als Jardins de Can Sisteré, la companyia Las Chicas del Barro representarà un espectacle sobre els cossos que habitem. La nit clourà amb els concerts de BRU i la colomenca Ayryn a Mas Fonollar i la Claraguilar, amb 'Figura', des de la plaça de la Vila.

L'endemà, dia 4, la programació començarà a partir de les 17 h amb la transformista Jèssica Pulla. Hi haurà espai pels pòdcasts en directe amb 'La Guàrdia' sobre música i 'Com dir-t'ho' per parlar de cultura. Serà una tarda completa amb el monòleg teatral Cavallet de Mar, els espectacles de la Mariona Esplugues amb 'Boja', de la peça itinerant 'Sfumato' i de 'Noves espiritualitats per a persones atees'. I també de circ i poesia, amb Les Penjades de Quina Gràcia i Oriol Sauleda. El festival tancarà la tercera edició, a partir de les 21 h, amb les actuacions de Maria Hein, Julieta, 31 FAM i DJ Trapella, al parc de Can Zam.

Òmnium Cultural referma Santa Coloma de Gramenet com 'un dels llocs que millor representa la importància de la llengua i la cultura per a la cohesió social'.