3ª Cursa de Mossos d'Esquadra: La solidaritat de Badalona amb l'Abril Merino

3ª Cursa de Mossos d'Esquadra: La solidaritat de Badalona amb l'Abril Merino
Anna García de Albéniz / Enric Cabañas
22/03/2024 - 14:45

Hotel Badalona Tower - El diumenge 14 d'abril tindrà lloc la tercera Cursa dels Mossos d'Esquadra a Badalona. Una iniciativa solidària per recaptar fons per la investigació del SPG52, una malaltia ultra rara que pateix l'Abril, una nena de la ciutat. Enguany la cursa canvia de recorregut i comptarà amb la presència de la unitat canina del cos. Aquest divendres s'ha presentat oficialment a l'Hotel Badalona Tower.

WhatsApp Image 2024-03-22 at 12.09.54

La proposta arriba a la tercera edició amb gairebé 2.000 persones inscrites. De fet, des de l'organització calculen que aquest 2024 es podria superar el llindar dels 3000 corredors. Es tracta d'una iniciativa ja consolidada que els badalonins han fet seva. És per això que el pare de l'Abril, el Jesús Merino, visiblement emocionat, ha volgut agrair el suport de totes les parts implicades perquè aquest esdeveniment sigui una realitat.

Com sempre, hi haurà dues modalitats de cursa, una de 10 quilòmetres i una de 5 així com també una caminada popular de 5 quilòmetres. En aquesta ocasió el recorregut canvia i començarà a dos quarts de deu del matí al Palau Olímpic. Un itinerari pensat per mostrar punts d'interès de la ciutat i atreure, així, corredors de fora del municipi. Ho explica l'alcalde Xavier Garcia Albiol.

Les inscripcions per participar a la cursa es podran fer de forma presencial i telemàtica fins el proper 10 d'abril. Recordem que entre les dues edicions anteriors s'han recaptat més de 46.000 euros.