36 obres d'arreu d'Espanya s'exposen al barri de La Salut pel 22è Certamen Internacional de Pintura 'Zurbarán'

36 obres d'arreu d'Espanya s'exposen al barri de La Salut pel 22è Certamen Internacional de Pintura 'Zurbarán'
Berta Soler Mercader
02/11/2023 - 21:20

Centre Cívic La Salut, Badalona - Aquest dijous a la tarda s'ha inaugurat l'exposició de la 22a edició del Certamen Internacional de Pintura “ZURBARÁN”. 36 obres de 90 han estat seleccionades i ara es mostren dins del Centre Cívic La Salut. Les pintures es poden visitar fins al 18 de novembre.

Enguany l'Associació Cultural Extremenya “Zurbarán” ha rebut un total de 90 obres d'arreu d'Espanya, 7 d'elles d'artistes badalonins. Finalment, 36 obres del total han estat seleccionades per passar a la fase final. Entre els premiats es repartiran 11.800 euros. Això serà el pròxim 18 de novembre, on un jurat format per membres d'arreu de l'estat, decidiran quines obres d'art s'enduen aquest reconeixement. Des de l'entitat confessen que cada any se'ls fa més difícil escollir entre les obres, ja que asseguren que a mesura que passen els anys hi ha més qualitat.

Maria Ángeles Pino és presidenta de l'Associació Cultural Extremenya.

Enguany celebren la 22a edició, però des de l'Associació ja demanen a l'Ajuntament que els cedeixi l'espai del Teatre Zorrilla per poder commemorar un quart de segle del certamen, és a dir, la 25a edició.

Diseño sin título (7)
Durant la inauguració de l'exposició.