4 incendis a Badalona en les últimes hores

4 incendis a Badalona en les últimes hores
Àlex Valero / Berta Soler
08/08/2023 - 12:13

Badalona - 4 dotacions de bombers s'han desplaçat aquest dimarts fins a l'Avinguda President Companys núm.72-74 per extingir un incendi en un comerç generat en el quadre elèctric de l'edifici. L'avís ha estat al voltant de les 08:15 h del matí i a les 08:45 h el foc ja estava apagat. No hi ha hagut cap ferit i malgrat que el treballador del comerç ha inhalat fum no ha necessitat ajudes mèdiques. Els veïns de l'edifici han estat desallotjats preventivament mentre els bombers actuaven per extingir l'incendi.

incendi carrefour

D'altra banda, aquest dimarts també s'ha desplaçat una altra dotació per apagar un incendi a l'escola Laietània del Carrer Saragossa.El foc ha cremat una caseta exterior del pati de l'escola i s'ha apagat en pocs minuts.

Escola Laietània

A més, aquesta matinada una altra dotació de bombers ha apagat 3 contenidors a prop de l'estació de metro Pep Ventura. La temperatura del foc va afectar els plàstics de 6 cotxes aparcats a prop de les flames. Tot plegat després que en aquesta última setmana s'hagin cremat diversos contenidors a Badalona. D'altra banda, aquest dilluns 4 dotacions han treballat en un incendi en un pis de Nova Lloreda. Es va cremar la campana, però no hi va haver cap ferit, encara que tres persones van respirar una mica de fum.