4 sabors inèdits per una causa solidària

4 sabors inèdits per una causa solidària
Laia Martínez
15/06/2023 - 21:24

Badalona - 4 sabors de gelat inèdits han competit en el Tast Solidari de la gelateria Can Soler aquesta tarda. Enguany, els diners recaptats es convertiran en gelats per a la Fundació Salut Alta perquè els joves de l'entitat puguin menjar-ne aquest estiu. És una iniciativa que van començar el 2013.

Les altes temperatures d'aquesta tarda han propiciat que moltes famílies s'apropin a la gelateria Can Soler per gaudir d'aquesta degustació. El Tast Solidari permet, per un 1,50 €, provar 4 gelats diferents i votar el favorit, que serà l'estrella de la campanya d'aquest estiu 2023.

Els finalistes d'aquest any han estat el sorbet de plàtan, de gerds i remolatxa amb anet, d'orxata amb sabor a te matxa i de dolç de cacauet. La ciutadania ha pogut degustar els diferents sabors en petites mostres que, a més, seguia un ordre concret per assaborir.

WhatsApp Image 2023-06-15 at 17.12.33

Per Can Soler, aquesta experiència és un joc. I és que els impulsa a ser creatius i a treballar amb gustos que s'allunyen dels habituals. També perquè poden ajudar cada any a una entitat de la ciutat. En aquesta ocasió, la recaptació, convertida en gelats, es destinarà a la Fundació Salut Alta per a joves i famílies que viuen en situació d'exclusió social. En altres edicions, els donatius han estat per a l'Escola d'Educació Especial Llevant o per al Col·legi Lestonnac, del barri de Sant Roc de Badalona.

WhatsApp Image 2023-06-15 at 18.54.10 (1)

En aquesta festa del gelat, els participants han tingut l'oportunitat d'escollir quin és el que més els hi ha agradat. 3 gelats són vegans i aptes per a intolerants a la lactosa, mentre que el de plàtan s'ha elaborat amb una tècnica per rebaixar el sucre afegit en un 9%.