40 anys d'esport a La Llauna

40 anys d'esport a La Llauna
Ferran Vinaixa / Xavi Ballesteros
24/05/2024 - 14:59

Badalona - L'Institut La Llauna, també conegut com B4, va celebrar aquest dijous a la tarda els 40 anys del centre i la seva vinculació amb l'esport amb una festa per també fer un reconeixement a l'equip de bàsquet que enguany ha arribat lluny a la Copa Col·legial.
Al pavelló de La Plana es van trobar amb molts exjugadors, extècnics, exalumnes i exprofessors que van tornar a jugar uns partits de bàsquet i alguns intents amb el corfball. Es va organitzar un partit per rememorar les sèries col·legials que també han ajudat a consolidar l'esport a l'Institut de La Llauna, i no hi van faltar els concursos, la música i en definitiva una autèntica festa amb l'alma mater de la celebració, l'exprofessor de preparació física Jordi Laparra.

Un dels exalumnes i dels exentrenadors a les sèries colegiales va ser Dani Miret, actual entrenador del Joventut, que recordava el seu pas pel centre badaloní.

Al final del partit es va fer una reconeixement a l'equip campió d'enguany de la Copa Col·legial a Barcelona amb una volta d'honor al camp. Jordi Laparra i Javier Sierra, professors de preparació física de La Llauna, van rebre el reconeixement de tothom ja que han estat els motors durant aquestes 4 dècades de l'esport a l'Institut