400 corredors participen en la 1a Trail de muntanya per a la investigació de les malalties minoritàries

400 corredors participen en la 1a Trail de muntanya per a la investigació de les malalties minoritàries
Sara Nicolás
02/06/2024 - 10:46

Parc de la Serralada de Marina - Èxit de participació en la 1a edició de la Trail benèfica per a la investigació de les Malalties Minoritàries, que ha aconseguit aplegar més de 400 participants. Una cursa solidària amb recorregut circular pel Parc de la Serralada de Marina que ha comptat amb modalitat de 12 i 7 quilòmetres i mig.

Després de gairebé una dècada organitzant la cursa solidària del passeig Marítim, l'Associació de Comerciants Piferrer i la Plataforma Acció han engegat aquesta trail de muntanya per recaptar fons per les malalties minoritàries. En concret, els donatius dels més de 400 participants de la trail arribaran a la Unitat de malalties minoritàries neuromusculars neuropediatres.

Les dues trails de muntanya han sortit a dos quarts de nou del matí des de l'Institut de Recerca Germans Trias i Pujol. Els primers corredors del recorregut de 7 quilòmetres i mig arribaven a la meta poc després de les 9h. A més de les dues modalitats de trail, la cursa oferia la possibilitat de dur a terme una caminada de 7 quilòmetres i mig i una familiar de 3 i mig. L'organització calcula que ja ha aportat més de 60.000 euros a la investigació de les malalties minoritàries entre curses i les gales benèfiques.