5 verd-i-negres entre els millors joves de l'ACB

5 verd-i-negres entre els millors joves de l'ACB
Ferran Vinaixa
15/04/2024 - 19:17

Badalona -
La lliga ACB ha començat el procediment de votació popular per escollir els millors jugadors joves de la lliga així com el millor 5 inicial jove de la temporada. Entre els candidats hi ha 5 jugadors del Joventut. Els alers Yannick Kraag, Jordi Rodríguez i Miguel Malik Allen, i els pivots Rubén Prey i Michael Ruzic.

JOVESPENYA VS MADRID

El vot dels aficionats comptarà un 25% i es pot fer a partir d'ara i fins aquest diumenge dia 21 d'abril a les 23.59h de la mitjanit per mitjà de l'aplicació de l'ACB disponible per iPhone i Android. La Penya és l'únic equip que té 5 jugadors que poden ser votats, i el Palència, amb 2, és l'únic equip que en té més d'un jugador entre els escollits.

RUZIC
Michael Ruzic
RUBENPREY_CISTELLA
Ruben Prey

Una mostra més del potencial del planter verd-i-negre que en principi hauria de col·locar a més d'un dels seus jugadors en el 5 ideal més jove de la lliga. Les condicions per ser un dels joves escollits és haver nascut al 2002 o els anys posteriors, haver disputat la meitat de partits del seu equip o almenys un promig de 10 minuts de joc fins a la jornada 29 disputada aquest darrer cap de setmana.

MALIKALLEN
Miguel Malik Allen
JORDI RODRIGUEZ
Jordi Rodríguez
YANNICK KRAAG
Yannick Kraag

A banda de l'afició, la resta de votants seran els capitans i entrenadors dels 18 clubs ACB així com un jurat format per 51 periodistes com a representants dels mitjans de comunicació. Un cop hagin sortit escollits els 5 millors jugadors joves i el 5 ideal jove de l'ACB, a partir del 23 d'abril es procedirà a escollir l'MVP de la Lliga Endesa així com el 5 ideal de la competició.