5è Torneig Rubgi Platja Formatiu Badalona: una plataforma de visualització per atraure nous jugadors

5è Torneig Rubgi Platja Formatiu Badalona: una plataforma de visualització per atraure nous jugadors
Sara Nicolás
01/06/2024 - 16:56

Platja dels Pescadors, Badalona - Més de 200 jugadors han participat aquest dissabte en la 5a edició del Torneig Rugbi Platja Formatiu Badalona, a la platja dels Pescadors. Un matí per celebrar el final de temporada i, alhora, un reclam del Club Rugby Badalona per atraure nous jugadors i ampliar l'escola.

Els taurons han canviat, per un dia, la gespa del seu camp per la sorra de la platja. Una jornada amb partits curts però més intensos i on els equips passen de 15 a 7 jugadors. Pel Club Rugby Badalona aquest torneig també és una forma de donar-se a conèixer als més petits de la ciutat per engrescar-los a provar l'esport.

  • El Sergi Espada és el coordinador de l'Escola del Club de Rugby Badalona

Un torneig que els jugadors esperen durant tot l'any. I és que, a més de simbolitzar el final de la temporada, és una oportunitat per jugar a la platja, a casa i davant les seves famílies.

  • El Martí Burgos i l'Aram Benítez són jugadors de l'equip sub14 del Club de Rugby Badalona

Malgrat els intervals de pluja viscuts durant aquest matí, el torneig s'ha desenvolupat sense interrupcions. Els clubs convidats i que s'han enfrontat als taurons de Badalona han estat els Carboners de Terrassa, els Spartans de Granollers, el Químic Equip de Rubgy i el Rugby Club L'Hospitalet.