A casa tampoc puntuen i es trenca la ratxa a l'Estadi

Ramon Duran
12/11/2023 - 21:07

Badalona - El Badalona ha fet el pitjor partit de la temporada a casa i ha acabat perdent per 0 a 1 davant el Girona B. El conjunt escapulat no ha sortit gens bé a l'enfrontament i al minut 16 ja ha encaixat l'únic gol del matx. Ha estat en una pèrdua al mig del camp, que ha aprofitat el davanter Àlex Almansa, per marxar per velocitat i batre al porter Craviotto. El gol ha donat tranquil·litat als gironins i ha provocat nervis al Badalona, que només ha pogut arribar amb perill a la porteria visitant en els darrers minuts amb accions de Carlos Martínez que han sortit fora. A la represa els locals han mirat de controlar la situació, però a mesura que anaven passant els minuts, amb les presses, han caigut en la precipitació un cop rere l'altre. Toni Larrosa ha tingut la més clara per empatar en el minut 59, però el seu xut ha passat per damunt del travesser. El Girona per la seva banda, ha mirat de fer el segon en diversos contracops, que ha resolt bé la defensa badalonina. Al final, el marcador no s'ha mogut més i la victòria ha anat cap al costat visitant, que deixa als de Santi Álvarez en una situació delicada a la classificació.

El Badalona visitarà diumenge vinent el camp de l'Escala, on intentarà buscar els primers punts fora de casa de la temporada.