L'EMMB denuncia el robatori d'aparells d'aire condicionat, cablejat i canonades a les seves instal·lacions

L'EMMB denuncia el robatori d'aparells d'aire condicionat, cablejat i canonades a les seves instal·lacions
Laia Martínez
08/09/2023 - 20:13

Badalona - 📷 Plataforma EMMB

El periple per l'adequació de l'edifici que acull l'Escola de Música Moderna de Badalona i el Centre Cívic de Dalt la Vila continua. I és que s'han trobat amb una nova trava. Aquest agost s'han endut tres aparells d'aire condicionat, cables elèctrics i canonades d'aigua, deixant l'edifici sense lavabos a la planta baixa. Un cop postestiuenc que la plataforma de l'EMMB ha denunciat per les xarxes socials. L'Ajuntament assegura que treballa a contrarellotge per començar el curs el 18 de setembre amb reparacions i mesures provisionals.

Els lladres haurien accedit durant l'agost per un solar en obres, on fins fa poc encara no hi havia col·locades les tanques de seguretat. Uns desperfectes que se sumen al deteriorament que pateix l'edifici des de fa anys. Això sí, avisen que els lladres no van accedir a dins i, per tant, no s'han emportat cap instrument. De cara a aquest inici de temporada, que donarà la benvinguda a 350 alumnes, l'Ajuntament ja treballa amb els Serveis de Manteniment per donar resposta a aquesta situació de caràcter urgent. Han garantit per la setmana vinent reparacions per arreglar la canonada sostreta i també aplicaran mesures provisionals de refrigeració i climatització. Però, el més urgent, segons la direcció de l'Escola de Música, és solucionar l'estat del lavabo de la planta baixa.

Ramon Montoliu és el director de l'EMMB:

Són reparacions urgents que van a banda, segons Montoliu, de la remodelació que necessita aquest edifici, en el qual fa gairebé 40 anys que s'imparteixen classes. Un pla de reforma que es va portar a ple i va comptar amb una declaració institucional unànime per posar una solució definitiva.