A les portes de Sant Jordi

A les portes de Sant Jordi
Laia Martínez
19/04/2024 - 19:01

Badalona - El dia del llibre i la rosa per antonomàsia arriba dimarts vinent, i Badalona ja té preparada una programació completa d'activitats durant tota la setmana i una llarga llista d'autors que vindran a signar al municipi.

Us apropem la guia per no perdre-us cap detall:

Des d'aquest dissabte fins al 23 d'abril, la plaça de Pompeu Fabra acollirà la Fira del Llibre amb la participació de nou llibreries badalonines. Durant aquests quatre dies, es podrà visitar des de les 9 h a les 21 h. Comptarà amb la presència d'escriptors badalonins, com Sílvia Soler, Toni Benages, Jordi Matamoros i Julià de Jòdar, i també d'altres com Rocío Bonilla o Txell Feixas. Tots els horaris de les signatures estan publicats a la pàgina de l'Ajuntament de Badalona.

PROGRAMA SANT JORDI
Programa Sant Jordi | web: badalona.cat

Serà el 23 d'abril, però, quan la Fira de Sant Jordi s'instal·larà al carrer Francesc Layret. A més, just al costat, a la plaça de la Vila se celebraran tallers literaris, de lectura, de titelles i narracions de contes. L'ambient del 23 d'abril es traslladarà a altres zones de la ciutat. A la plaça Sant Elíes, a Sant Roc, es farà un concert infantil, el lliurament dels premis Jocs Florals, tallers i paradetes de llibres, i al Teatre Blas Infante de Llefià es representarà l'espectacle musical 'Flow', adreçat a l'alumnat de Badalona. Per la seva banda, els dies 22, 23, 24 i 25 d'abril tindran lloc activitats en diverses biblioteques municipals.