Les perruqueries canines, a ple rendiment durant l'estiu

Les perruqueries canines, a ple rendiment durant l'estiu
Albert Guerra / Anna Fàbrega
16/08/2023 - 15:31

Badalona - Tothom qui té un gos sap que és un membre més de la família i com a tal també té les mateixes necessitats. Una d'elles és el de la perruqueria canina, que amb l'arribada de l'estiu es queda sense hores disponibles per atendre els peluts.
La calor provoca que l'excés de pèl sigui un problema per les mascotes i també pels amos. Per solucionar-ho molts cops no n'hi ha prou amb raspallar-los sinó que també cal anar a una perruqueria canina.

CORAL és un dels establiments que més ha crescut i gairebé no té hores lliures per aquest estiu. La seva propietària, l'Andra, assegura que és important portar els gossos a la perruqueria no per una qüestió estètica sinó també per salut, ja que també hi ha més aspectes a tenir en compte a banda de tallar el pèl com ara banyar-los o cuidar orelles i ungles. Cada raça té necessitats i cuidats diferents i no sempre s'ha de rapar l'animal malgrat que faci calor, perquè el pèl molts cops ajuda a protegir-lo.

GOSSOS PERRUQUERIA

La perruqueria acull tota mena de races, però sens dubte n'hi ha una que és la triomfadora i la que més clients aporta: el caniche. L'establiment no només acull gossos, també és gat friendly.