A partir de dimarts es posen a la venda els abonaments pels teatres municipals de Badalona

A partir de dimarts es posen a la venda els abonaments pels teatres municipals de Badalona
Sílvia Villarroel
17/07/2023 - 15:10

Badalona - A partir de demà dimarts ja es poden recollir, renovar i comprar els abonaments pels espectacles dels teatres municipals de la ciutat.
La venda presencial dels abonaments serà els dies 18,19, 20 i 21 de juliol a les taquilles del Margarida Xirgu, de 18 hores a 20.30 hores. També es podran adquirir a partir de setembre dues hores abans de cada funció a les taquilles del teatre on tingui lloc l'espectacle, i per internet a partir del 26 de juliol al web teatrezorrilla.cat. També, les persones abonades podran ampliar el seu abonament adquirint entrades extres d'altres espectacles amb condicions especials.
Recordem que l'inici de la venda d'entrades pels espectacles del Teatre Zorrilla, Margarida Xirgu i Blas Infante començarà el dimecres 26 de juliol per internet al web del Zorrilla i a les taquilles dues hores abans de cada funció.
Excepcionalment, les taquilles del Teatre Zorrilla romandran obertes per oferir atenció presencial de sis a dos quarts de nou de la tarda, els dies 24 i 25 de juliol.