A un pas de semifinals de l'ACB

A un pas de semifinals de l'ACB
Xavi Ballesteros
30/05/2023 - 16:08

Badalona - El Joventut té aquest vespre a les 21h ( en directe al 94.40 FM) una oportunitat única per classificar-se per a la semifinal de la lliga ACB. Els verd-i-negres han de tornar a superar el Baskonia, un repte gegant.

CarlesDuranVenecia
Carles Duran


La plantilla verd-i-negra ha reclamat per activa i per passiva que el Palau Olímpic sigui un fortí, que es repeteixi la gesta dels quarts de final de la copa on ja es va eliminar el Baskonia tot i que era un context diferent. Però el premi és gegant i la Penya sap que tota la pressió és pels de Joan Peñarroya que no poden tornar a fallar perquè suposaria un fracàs. Aturar el perímetre vitorià on tenen Howard i Darius Thompson, escollits en el cinc ideal de l'ACB, i Gedriaitis és determinant. En el joc interior Tomic, que va fer una cistella de 7 intents en el primer partit, pot ser el factor desequilibrant.

ANTETOMIC2
Ante Tomic

En el cas hipotètic de passar els quarts de final la semifinal seria probablement contra el Madrid que ja va guanyar de 28 punts de diferència al Gran Canària en el primer assalt. Les semifinals començarien, en principi, dimarts vinent sempre que els duels de quarts no es decideixen tots per un 2-0 que podria fer avançar la sèrie.