Abraham Mateo i Els Amics de les Arts, primers confirmats per les Festes de Maig 2024

Abraham Mateo i Els Amics de les Arts, primers confirmats per les Festes de Maig 2024
Laia Martínez
02/04/2024 - 15:09

Badalona - Abraham Mateo i Els Amics de les Arts són els primers artistes confirmats per les Festes de Maig d'aquest any. Dues propostes ben diferents, però que faran vibrar el passeig Marítim.

El cantant andalús Abraham Mateo és el cap de cartell dels Concerts de les Festes de Maig. L'artista pujarà a l'escenari de davant la platja del Coco, al passeig Marítim, divendres 10 de maig a les 23.30 hores després de la Cremada del Dimoni. L'Ajuntament ha donat a conèixer la primera confirmació per les festes d'aquest any i que serà d'accés gratuït.

I aterrarà a la ciutat pocs dies després de la publicació del seu darrer àlbum 'Insomnio', que surt a la llum aquest divendres 5 d'abril i amb el qual obre una nova etapa musical. És un treball fresc amb una forta presència electrònica. Alguns dels temes ja els hem escoltat com 'Clavaíto', junt amb Chanel, 'Maníaca' i 'Quiero decirte', en col·laboració amb Ana Mena. Hits que se sumen als que ja ha anat acumulant Abraham Mateo al llarg de la seva carrera musical, des que va entrar al panorama musical espanyol amb 'Señorita', quan només tenia 14 anys. No és la primera vegada que Abraham Mateo actuarà a Badalona. Ja va venir el passat 2015 durant la segona edició del Primavera Pop, organitzat per Los 40 Principales. Un esdeveniment que va aplegar a milers de persones al passeig Marítim i que va comptar amb una vintena d'artistes, com Maldita Nerea, Sofía Reyes o Mario Jefferson.

Imatges de Badalona Comunicació durant el festival de 2015

I un altre dels concerts principals serà el protagonitzat pels Amics de les Arts. Actuaran l'endemà, dissabte 11 de maig, a les 22.15 hores. Arribaran a Badalona amb noves cançons, perquè aquest mes de març publicaven el seu darrer disc 'Les paraules que triem no dir'. El grup format per Dani Alegret, Joan Enric Barceló i Ferran Piqué ja han pujat als escenaris de les Festes de Maig de Badalona en altres edicions.