Acaba la campanya electoral

Acaba la campanya electoral
Mònica Martín
10/05/2024 - 23:17

Badalona - Les eleccions al Parlament ja estan a tocar i, després de 14 dies de campanya, tots els partits polítics finalitzaran aquest divendres els seus actes electorals.

A Badalona 155.420 electors podran exercir el seu dret a vot per a les eleccions al Parlament català. El municipi comptarà amb 44 col·legis electorals amb 256 meses. Com a novetat, aquestes eleccions el Centre Cívic de Dalt de la Vila no s'utilitzarà com a local electoral i els ciutadans que en processos anteriors han votat en aquest col·legi podran exercir el seu dret a vot a l'Escola Jungfrau, situada al carrer Vila Vall-llebrera sense número. Tots els afectats han rebut la notificació del canvi a través de la targeta censal.

El resum de la jornada electoral a Badalona es podrà seguir en un informatiu especial el mateix diumenge, a les 20h, a Televisió de Badalona.

L'endemà de les eleccions l'Ajuntament facilitarà els resultats per barris. Recordem que les últimes eleccions pel govern català van participar 71.072 persones a la ciutat, més d'un 45% de la població amb dret a vot.