Acord entre l'Ajuntament de Badalona i la Federació Catalana de Voleibol per potenciar l'esport a la ciutat

Acord entre l'Ajuntament de Badalona i la Federació Catalana de Voleibol per potenciar l'esport a la ciutat
Albert Guerra i Natalia Caro
25/10/2023 - 21:08

El Viver - Augmentar hores de pràctica esportiva del vòlei als poliesportius i potenciar aquest esport a través d'una nova instal·lació a la platja són algunes de les accions que l'Ajuntament de Badalona i la Federació Catalana de Voleibol han decretat per tal de promocionar l'esport a la ciutat. Ho han fet avui en l'acte per la signatura d'un nou conveni entre totes dues entitats al Viver

Actualment l'esport no disposa de llicències federades a Badalona. Segons el primer tinent d'alcalde, Juan Fernandez, eixamplar la base esportiva a la ciutat és la clau per potenciar i promocionar el vòlei. També hi ha la voluntat de fer jornades d'iniciació en centres escolars de primària i secundària així com jornades d'assessorament per a professors d'educació física. Des de la Federació Catalana de Voleibol veuen les mesures amb molt bons ulls. Ho expliquen la seva presidenta, Maribel Zamora, i el primer tinent d'alcalde Juan Fernandez:

A banda de la signatura del conveni, també s'ha aprofitat per repartir els premis als guanyadors del torneig que es va disputar a l'estiu a badalona, el Vichy Catalan Volei Tour, un dels més prestigiosos i que compta amb jugadors i jugadores del panorama internacional.