Activitats culturals i socials es combinen amb el Torneig ITF Audax Badalona Open 2024

Activitats culturals i socials es combinen amb el Torneig ITF Audax Badalona Open 2024
Anna García de Albéniz
20/03/2024 - 21:30

Badalona - El Torneig ITF Audax Badalona Open 2024 que ha aterrat de nou a la ciutat després de 10 anys és molt més que esport. I és que el Tennis Club Badalona combinarà l'activitat esportiva d'aquesta competició amb activitats paral·leles de caire social i cultural. Aquesta programació començarà demà dijous i s'allargarà fins al diumenge, quan finalitzarà el torneig.

Projeccions de curtmetratges de Filmets, podcasts, concerts, bingo social, pintacares infantils o una xocolatada popular són algunes de les propostes, obertes a la ciutadania i gratuïtes. Una manera de fer més atractiu el club esportiu i d'apropar-lo tant als veïns de la ciutat com a les entitats socials i culturals.

  • Oriol Carreras, gerent del Tennis Club Badalona.

Entre les activitats d'aquest dijous a les sis de la tarda hi haurà un podcast amb l'empresari badaloní i president d'Audax, José Elías. De cara a divendres FILMETS ofereix una sessió especial de curtmetratges. La projecció es farà a les vuit del vespre al Village del Tennis Club Badalona. Una sessió que forma part de les activitats programades per commemorar la 50a edició del festival, que se celebrarà enguany del 18 al 27 d'octubre.