Adjudicades les obres del viaducte per permetre el pas del tren per sobre del Canal del Gorg

Adjudicades les obres del viaducte per permetre el pas del tren per sobre del Canal del Gorg
Susana Soldado
31/03/2023 - 17:17

Badalona - Adjudicades les obres d'execució del viaducte que ha de permetre el pas de la línia del tren per sobre del Canal del Gorg. Les obres s'iniciaran a principi d'estiu i permetran construir 180 metres de viaducte que donarà continuïtat al ferrocarril.

Aquest divendres, el Consell d'Administració de Marina de Badalona ha adjudicat a la Unió Temporal d'Empreses Comsa-Dragados Badalona les obres que també inclouen un pas inferior al viaducte per a vianants i vehicles d'emergència. La construcció del viaducte i de la rotonda que comunicarà el carrer Ponent amb Eduard Maristany seran claus, segons l'ajuntament, per finalitzar el canal d'aigua que s'endinsa en el barri del Gorg.

L'execució del projecte té un pressupost de 14 milions d'euros i podrà estar enllestit durant la tardor de 2024. Segons l'alcalde, que ha donat la notícia durant una visita institucional a les Tres Xemeneies, es tracta d'un pas històric per Badalona, ja que permetrà obrir el port a la ciutat i connectar els barris de La Mora i el Gorg.