AE Sant Andreu de Natzaret recapta 430 kg de menjar en el tradicional Torneig Solidari de bàsquet

AE Sant Andreu de Natzaret recapta 430 kg de menjar en el tradicional Torneig Solidari de bàsquet
Albert Guerra
02/01/2024 - 14:39

Badalona - Com és habitual en aquestes dates, els clubs de bàsquet de la ciutat promouen tornejos de bàsquet amb caràcter familiar i solidari. Un d'ells és el Sant Andreu de Natzaret, que ha celebrat el tradicional Torneig Solidari per obtenir aliments destinats al Banc d'Aliments. Enguany, amb més de 429 quilos de menjar recaptats.

De nou del matí a nou de la nit, s'han jugat partits de bàsquet amb els més de 20 equips que formen el Sant Andreu, entre les categories d'escoleta de bàsquet i júnior. Amistosos, això sí, amb un rerefons solidari: recaptar aliments de primera necessitat, per col·laborar amb Càritas i el Banc d'Aliments. Aquesta edició ha repetit l'èxit de les 10 anteriors, tenint una gran acollida de públic i equips, que des del Sant Andreu valoren positivament.

Joan Balada, tècnic i coordinador del Sant Andreu de Natzaret

Un dels equips convidats ha estat l'UBSA, present en diverses categories. El seu president, l'exjugador de la Penya Ivan Corrales, també és entrenador i assegura que des del Sant Adrià es mostren molt implicats en aquesta mena d'actes en dates tan especials. Unes iniciatives, de fet, que des del club adrianenc també promouen.

Ivan Corrales, president i entrenador de l'UBSA

La jornada va comptar amb un esmorzar per tots els participants i amb les tradicionals fotografies de família per acabar l'any i començar el 2024 amb els millors desitjos possibles.