Afloren els retrets entre comuns i socialistes per l'aprovació dels pressupostos

Afloren els retrets entre comuns i socialistes per l'aprovació dels pressupostos
Berta Soler Mercader
10/01/2024 - 20:57

Badalona - L'aprovació dels pressupostos municipals d'aquest dilluns, amb els vots a favor del govern i del PSC, ha generat crítiques de Badalona En Comú Podem. Acusen els socialistes de fer seguidisme dels populars i lamenten que no treballin per construir un govern progressista per la ciutat. Per la seva banda, els socialistes carreguen contra els comuns per no haver treballat, diuen, per millorar la vida de la gent.

Afloren els retrets entre comuns i socialistes per l'aprovació dels pressupostos. I és que els de Badalona En Comú Podem titllen d'incoherent l'actitud del PSC, ja que asseguren que donant suport als comptes dels populars validen un model de ciutat que, afirmen, nega els drets més bàsics a la població més vulnerable. Sostenen que la decisió del PSC demostra que en aquests moments els socialistes no defensen un model progressista.

  • Així ho explica la líder del grup municipal, Aïda Llauradó:

D'altra banda, el líder dels socialistes a Badalona, Fernando Carrera, ha afirmat en un vídeo difós a la xarxa “X” que, a diferència dels comuns, ells han treballat per millorar la ciutat, ja que han presentat un seguit de propostes que s'han afegit als pressupostos. Carrera també els ha acusat de no fer política útil per la ciutat.

La líder dels comuns ha lamentat les paraules de Carrera, assegurant que estan fora de lloc. Lamenta que els tracti, segons afirma, amb paternalisme i menyspreu, i n'exigeix una correcció.