Dani Sosa, Coordinador de Joves Ecosocialistes, s'incorpora a la llista de Sumar-En Comú Podem per Barcelona el 23J

Dani Sosa, Coordinador de Joves Ecosocialistes, s'incorpora a la llista de Sumar-En Comú Podem per Barcelona el 23J
Anna García de Albéniz
19/06/2023 - 19:20

Badalona - El badaloní Dani Sosa, membre de la direcció de Badalona en Comú i Coordinador Nacional de Joves Ecosocialistes, serà el número 12 de la llista de Sumar-En Comú Podem per Barcelona a les Eleccions Generals del 23 de juliol. Així s'ha avalat, tant des de l'organització juvenil com de Catalunya en Comú en els respectius Consells Nacionals.

La candidatura estarà encapçalada per Aina Vidal, actual portaveu d'En Comú Podem al Congrés dels Diputats. Sosa assegura que aquesta coalició es posiciona com l'espai idoni per defensar els drets dels ciutadans en un moment de crisi per l'auge de l'extrema dreta en l'espectre polític. A més, destaca el paper dels candidats més joves per garantir les necessitats d'aquest col·lectiu i en definitiva, també les del conjunt de la ciutadania.

L'objectiu és que Yolanda Díaz sigui la primera Presidenta del Govern. Els drets i les llibertats estan en aquests moments amenaçades i creiem que no hi ha millor espai polític per defensar-les que Sumar.

Dani Sosa i la regidora Aïda Llauradó han posat en valor les polítiques impulsades per la líder de Sumar, Yolanda Díaz, al Congrés dels Diputats com ara la Reforma Laboral o l'estatut del becari, que millora les condicions dels més joves en el món laboral. En aquest sentit, Llauradó ha fet una crida al vot als propers comicis perquè, diu, hi hagi una continuïtat d'aquestes polítiques progressistes a Madrid. I es que Llauradó ha titllat de «catàstrofe» l'arribada d'un govern del PP i Vox a l'Estat ja que, considera, els drets de la ciutadania retrocedirien exponencialment.

WhatsApp Image 2023-06-19 at 16.28.50