Aïda Llauradó admet que s'han sentit atrapades en un govern on no prenien moltes de les decisions

Aïda Llauradó admet que s'han sentit atrapades en un govern on no prenien moltes de les decisions
Àlex Sisó
01/06/2023 - 20:25

Badalona - La candidata de Badalona en Comú Podem, Aïda Llauradó, assegura que durant aquest any i mig de mandat les dues regidores de la formació s'han sentit atrapades en un govern on no prenien la majoria de les decisions. Malgrat tot, diu, han aguantat amb l'objectiu de tirar endavant un govern progressista que funciones.

Llauradó reconeix que els últims divuit mesos han estat governant en una situació molt complicada, sense pressupost de 2023 i amb quatre partits que no sempre han aconseguit donar una imatge de cohesió. Un fet que ha portat, diu, a l'esgotament de la ciutadania.

La cap de llista de Badalona en Comú Podem ha explicat que el govern d'Albiol es trobarà amb molta feina feta per anteriors governs durant anys. Ha posat com a exemple la sortida a licitació aquesta setmana del SAI, el Servei d'Atenció Integral a les persones del col·lectiu LGTBIQ+, o el projecte de descontaminació dels terrenys de l'escola Badalona Port i l'obra arqueològica del Ventos Mir. Llauradó admet que li preocupa que el PP prengui decisions unilaterals durant el seu mandat en majoria absoluta; com censurar la pluralitat democràtica que hi ha a la ciutat o fent polítiques allunyades de les problemàtiques ambientals com el canvi climàtic.

Pel que fa als resultats electorals de Badalona en Comú Podem, que tot i perdre uns 2.000 vots, ha estat l'única formació que ha mantingut les dues regidores de què disposava, Llauradó creu que la ciutadania els ha castigat menys perquè han estat coherents amb allò que han fet i han intentat aportar en positiu.

Entrevista al BDN 360