Aïda Llauradó insisteix que Badalona necessita un Pla de Barris per rehabilitar habitatges

Aïda Llauradó insisteix que Badalona necessita un Pla de Barris per rehabilitar habitatges
Àlex Sisó
12/02/2024 - 21:07

Badalona - La presidenta de Badalona En Comú Podem, Aïda Llauradó, reitera que Badalona continua patint un greu problema de degradació d'habitatges, provocat per la manca de rehabilitació.

Defensa que cal tirar endavant un Pla de Barris que permeti la regeneració dels edificis en mal estat, com el que es va impulsar, assegura, l'any 2005 al barri de la Salut i que, segons afirma, va quedar en un calaix tot i aprovar-se a la comissió d'urbanisme de la Generalitat. Entrevistada al BDN 360, Llauradó ha lamentat que des d'aleshores, cap dels governs que han ostentat l'alcaldia hagi fet res al respecte. Considera molt necessari que l'administració pugui donar ajuts a la rehabilitació per a les famílies de barris com la Salut, Llefià o el Raval, entre altres.

Llauradó també ha insistit que es mantingui i s'ampliï el servei d'eficiència energètica de l'Ajuntament. Recordem que des de Badalona En Comú Podem van criticar recentment que el servei estigués gairebé aturat des que el novembre se li acabés el contracte al treballador que s'ocupava d'assessorar la ciutadania.

Entrevista al BDN360