Aïda Llauradó, núm. 14 a les llistes del 12M. Ana Balsera, cap de llista del Baix Besòs d'ERC

Aïda Llauradó, núm. 14 a les llistes del 12M. Ana Balsera, cap de llista del Baix Besòs d'ERC
Anna García de Albéniz
27/03/2024 - 14:26

Badalona - La presidenta del grup municipal de Badalona en Comú Podem, Aïda Llauradó, serà la número 14 de la llista de Barcelona per Catalunya En Comú a les eleccions al Parlament del 12 de maig. Així ho ha comunicat la mateixa Llauradó a través del seu compte d'X.

En el missatge la badalonina ha destacat que pertany a un equip compromès en la transformació de Catalunya, en el seus serveis públics i la lluita contra l'emergència climàtica. Per cert que Rosa Trenado, portaveu del grup municipal badaloní, també formarà part de la candidatura de Catalunya en Comú en els comicis.

D'altra banda, la colomenca Ana Balsera ha tornat a ser escollida cap de llista del Baix Besòs com a candidata de la comarca d'Esquerra Republicana a les eleccions. Així ho ha ratificat la militància aquest dimarts durant el Congrés de la Federació Comarcal del Baix Besòs. Recordem que Balsera ha estat diputada al Parlament de Catalunya durant la darrera legislatura. L'actor i director de teatre badaloní Jaume Najarro complementa la candidatura dels republicans a la comarca.