Valoracions positives sobre l'estat de neteja de la platja de Badalona entre els banyistes

Valoracions positives sobre l'estat de neteja de la platja de Badalona entre els banyistes
Berta Soler / Àngel Hernández
24/08/2023 - 13:28

Badalona - Fa tres setmanes que l'embarcació de neteja de Badalona surt del port amb una missió: recollir els residus flotants de totes les platges de la ciutat. Tot i que la majoria dels banyistes no l'han vist treballar, asseguren que troben l'aigua molt més neta.

PLATJA BADALONA 1

Aigua clara, sense plàstics, paper o brutícia. Així és com diuen que es troben el mar els banyistes que visiten la platja de la ciutat, que asseguren que han notat una millora en aquest aspecte. Un dels problemes del litoral badaloní era la presència de residus que suraven a l'aigua.

És per això que l'Ajuntament va posar en marxa de nou el servei del pelicà. Una embarcació que funciona des del 4 d'agost per netejar la brutícia de la superfície. Així i tot, els que són més aventurers i agafen les ulleres per bussejar troben molta brossa al fons marí, que perjudica la fauna marina.

Recordem que el servei del pelicà funciona tant els dies d'entre setmana, com els caps de setmana i els festius inclosos, i s'allargarà fins al 17 de setembre.