Ajornades les funcions de 'Males Dones' al Círcol

Ajornades les funcions de 'Males Dones' al Círcol
Àlex Sisó
25/10/2023 - 21:05

Badalona - Ajornades per motius de força major les funcions de 'Males Dones' que s'havien programat per aquest cap de setmana al Círcol. Totes les persones que van adquirir les entrades seran contactades i se'ls retornarà l'import. L'estrena oficial de l'obra, de la companyia La Melancòmica, serà el 15 de novembre al Teatre del Raval de Barcelona.

A 'Males Dones' l'espectador podrà descobrir les aventures de dues joves de trenta anys que comparteixen un pis a la Vila de Gràcia de Barcelona, i que sobreviuen amb humor entre la precarietat laboral, les pressions socials i els clixés de gènere mentre la societat les etiqueta, facin el que facin, a la categoria de males dones. Mireia Casado és directora de La Melancòmica i coautora de l'obra.

Una obra en clau feminista que conté tots els ingredients que caracteritzen la companyia La Melancòmica com són: l'humor amb crítica social, la interacció amb el públic, els tocs musicals i les dones com a protagonistes. El muntatge permet alliberar-se de les dificultats a través de la comèdia. Ho ha explicat la Paula Joseph, coatura i actriu.

'Males Dones' sorgeix després de l'obra 'Elles', una comèdia de la mateixa companyia que es va endur el premi especial de la mostra de teatre de Barcelona. La prèvia de 'Males Dones' es farà l'11 de novembre i l'estrena oficial el 15 de novembre al Teatre del Raval de Barcelona, on romandrà tots els dissabtes de novembre i desembre.

Entrevista íntegra al BDN 360