Ajornat fins al 18 de desembre el desnonament d'una família amb menors a càrrec i una persona dependent

Ajornat fins al 18 de desembre el desnonament d'una família amb menors a càrrec i una persona dependent
Mar Martínez / Anna García de Albéniz
29/11/2023 - 09:28

Carretera de Santa Coloma, Sant Mori de Llefià - Suspès per tercera vegada, però tot indica que la darrera, el desnonament d'una família de sis persones que viu al barri de Llefià i on un dels membres està prostrat immòbil en un llit després d'un atropellament fa uns anys.

WhatsApp Image 2023-11-29 at 08.50.54

La família ocupa un local comercial a la carretera de Santa Coloma, al límit amb Sant Adrià. No disposa de llum, i això dificulta la recàrrega de les bateries d'aparells respiratoris que necessita un dels seus membres. La Plataforma Sant Roc som Badalona demana a l'ajuntament que, abans de la data prevista pel desnonament, el 18 de desembre, doni una sortida a la família a través dels serveis socials.

WhatsApp Image 2023-11-29 at 08.50.50

L'advocat de la propietat diu que el local no té cèdula d'habitabilitat, amb els riscos que això comporta i que pertany a un particular. Però la Plataforma assegura que al darrera hi ha l'empresa de gestió immobiliària Estilsa. Diu també que la família no s'ha adreçat als serveis socials, cosa que la plataforma també nega i explica, per altra banda, que l'administració local no ofereix solucions i que el desnonament es preveu inevitable. L'entitat continuarà, diu, fent pressió a l'ajuntament i si cal a la Generalitat.