Alba Gordo diu adeu al Seagull 23 anys després

Alba Gordo diu adeu al Seagull 23 anys després
Ramon Duran / Ferran Vinaixa
13/05/2024 - 16:16

Badalona - El Seagull va posar punt final a la temporada amb una victòria contra el Collerense per 1 gol a 0. Després de l'enfrontament, la capitana Alba Gordo, va anunciar que deixava l'entitat després de 23 anys defensant els colors de les gavines. S'ha de recordar que Gordo ha estat la màxima referent del club durant molts anys i que a l'estiu passat va ser guardonada amb la medalla d'or i brillants del club, per tot el que significava la seva trajectòria en el club. Un mirall per centenars de jugadores que han jugat i jugaran algun dia en el primer equip del club.
Pel que fa a l'àmbit esportiu, la temporada no ha estat del tot bona per un Seagull que aspirava a competir per estar a la zona alta de la classificació, i s'ha hagut de conformar amb un setè lloc. La migcampista Paula Rosales, ha explicat que desaprofitar moltes ocasions de gol i la quantitat d'empats a la lliga, els hi han passat factura.


El Seagull ha donat un parell de setmanes de vacances a les jugadores i a partir del 26 de maig continuaran amb els entrenaments fins a mitjans de juny.