El badaloní Albert López reconeix el crim de la Guàrdia Urbana per aconseguir permisos penitenciaris

El badaloní Albert López reconeix el crim de la Guàrdia Urbana per aconseguir permisos penitenciaris
Redacció
16/04/2024 - 19:39

Badalona - Albert López, condemnat juntament amb Rosa Peral pel crim de la Guàrdia Urbana, ha reconegut el crim davant els treballadors de la presó Quatre Camins. Segons ha avançat 'El Periódico' i han confirmat mitjans com EFE i Europa Press, López ho hauria fet seguint el consell del seu advocat amb la intenció d'aconseguir permisos penitenciaris.

El condemnat ha canviat la seva versió per primera vegada, després d'haver negat ser l'autor dels fets en totes les declaracions fins que la sentència va ser ferma. De fet, en el judici López i Peral van acusar-se mútuament de l'assassinat. Ara, López ha admès que els fets van ocórrer «com apareixen a la sentència», tal com assenyala 'El Periódico', assumint així haver comès el crim juntament amb Peral. López no ha fet cap escrit ni compareixença formal per reconèixer els fets, sinó que ho ha dit a l'equip responsable del seu tractament a la presó.

El badaloní Albert López va ser condemnat el 2020 a 20 anys de presó per assassinar la parella de Peral, Pedro Rodríguez. El crim va tenir lloc el maig de 2017, quan el cos de la víctima va aparèixer en un vehicle calcinat al pantà de Foix. Tots tres eren agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona.