Albiol anuncia una inversió d'1,5 milions d'euros en poliesportius de la ciutat

Albiol anuncia una inversió d'1,5 milions d'euros en poliesportius de la ciutat
Albert Guerra
05/09/2023 - 21:42

Badalona - L'alcalde Xavier Garcia Albiol ha anunciat una inversió urgent d'1,5 milions d'euros a 5 poliesportius municipals. Assegura que les obres començaran a partir de l'octubre. Ho ha dit en l'acte de presentació de la 35a Copa Badalona de Bàsquet, que es celebrarà aquest cap de setmana.

Durant l'acte l'alcalde ha assegurat que a partir del mes vinent començaran les obres de millora als poliesportius de La Plana, Montigalà, Joaquim Blume, Bufalà i Casagemes. També ha afegit que una vegada resolt el manteniment de les actuals instal·lacions, la intenció serà disposar de nous equipaments per equips que ara mateix juguen fora de Badalona, com ara els Dracs. Escoltem a l'alcalde, Xavier Garcia Albiol.

L'anunci ha estat ben rebut per l'Associació Badalona Bàsquet Base, amb Rosendo Gabara al capdavant, però amb cert escepticisme ja que porten molts anys escoltant promeses incomplertes:

La Copa de Badalona és el tret de sortida simbòlic a la temporada i un retrobament pels clubs i jugadors badalonins. L'edició d'enguany compta amb la participació de 9 equips masculins i femenins que jugaran entre ells als pavellons de la Plana, Casagemes, Montigalà i Llefià.