Albiol: 'Badalona tindrà l'alcalde que voten els veïns i no el que es decideix en un despatx'

Albiol: 'Badalona tindrà l'alcalde que voten els veïns i no el que es decideix en un despatx'
Montse López
21/05/2023 - 16:27

Badalona - Xavier Garcia Albiol demana el vot per aconseguir una majoria que el permeti recuperar 'la Badalona de la qual els veïns se sentien orgullosos'. Així ho ha dit en l'acte central del PP, aquest diumenge.

Albiol PP acte central gent

Garcia Albiol ha fet una entrada triomfal al Turó Caritg on hi havia 4.300 persones, més de les que havia previst l'organització inicialment. El candidat popular assegura que està molt a prop d'aconseguir els 14 regidors que el permetrien governar.

Badalona tindrà l'alcalde que votin els veïns i no el que decideixen els partits que perden en un despatx

L'ha acompanyat el vicesecretari d'organització del PP, Miguel Tellado. Ha demanat el suport a Albiol a tots els assistents i que es respecti la llista més votada.

Que si guanyes, governis, i que ningú pugui tòrcer això

Albiol recorda que la seva prioritat és la seguretat i apel·la als votants socialistes i independentistes a donar suport al seu projecte per a la ciutat. Insisteix que posarà per davant els interessos de Badalona als del seu partit.

Per donar suport a Garcia Albiol també hi eren el candidat del PP a Barcelona, Daniel Sirera, el secretari general dels populars catalans, Santi Rodríguez, i l'expresident del partit a Catalunya, Alberto Fernández Díaz.