Albiol deixa la porta oberta a edificar en una part del Parc de Ca l'Arnús

Albiol deixa la porta oberta a edificar en una part del Parc de Ca l'Arnús
Jordi Ribàs
31/01/2024 - 20:45

Badalona - Durant l'entrevista al BDN360º, l'alcalde Xavier García Albiol s'ha compromès a tirar endavant una permuta de terrenys amb privats per evitar la construcció de pisos a una part del parc de Ca l'Arnús. Tanmateix, sí que ha deixat oberta la possibilitat d'edificar la part que queda a la banda dreta per l'entrada pel carrer Sant Bru, a la zona darrera l'institut La Riera i on actualment ja hi ha construccions abandonades i en mal estat, com ara l'antic concessionari de COVESA.

Un matís de l'alcalde que arriba després de l'alerta de la plataforma Defensem Ca l'Arnús, qui havia assenyalat que el govern plantejava al·legacions i propostes al Pla Director Urbanístic Metropolità sobre els terrenys edificables del parc.

En la mateixa entrevista, Albiol també ha anunciat que el govern obrirà dues sales d'estudi en aquest mandat. Concretament, l'alcalde ha avançat que en els pròxims dies es concretarà l'anunci d'obertura d'una sala d'estudi oberta 24 hores els set dies de la setmana que entrarà en funcionament després de l'estiu.

D'altra banda, Albiol ha tornat a valorar positivament l'impacte de l'arbre de Nadal instal·lat al Gorg, i ha avançat que es torna a marcar com a objectiu de cara l'hivern vinent que Badalona compti amb l'arbre de Nadal més alt d'Espanya.