Albiol es compromet a millorar les instal·lacions esportives en el seu primer acte oficial

Albiol es compromet a millorar les instal·lacions esportives en el seu primer acte oficial
Judit Larios
17/06/2023 - 20:55

Badalona - Xavier García Albiol es compromet a revertir el mal estat de les instal·lacions esportives de la ciutat, començant per actuacions a curt termini com garantir el funcionament de les dutxes. Així ho ha manifestat el nou alcalde en la seva primera visita oficial, que ha dut a terme aquest mateix dissabte al Club de Futbol Sistrells.

Albiol ha escollit aquest camp com un gest simbòlic de la seva voluntat de millorar les condicions del conjunt d'equipaments esportius de la ciutat per garantir que es pugui practicar esport en condicions. L'alcalde ha detallat que la previsió és arreglar les dutxes i reparar elements bàsics per al funcionament de les instal·lacions, com les xarxes, en els pròxims mesos. Pel que fa a actuacions de major abast, Albiol preveu canviar la gespa de camps de futbol com el de Sistrells, Pomar o Montigalà l'estiu vinent.

El canvi sencer de tota la gespa el duríem a terme l'estiu vinent, quan no hi ha competicions i es pot fer amb tranquil·litat, perquè es necessita com a mínim un mes.

D'altra banda, al llarg de dilluns donarà a conèixer el nou govern de Badalona. Segons Albiol, l'àmplia majoria amb què compta el seu grup municipal li permetrà dedicar-se de manera intensa a reconduir la situació en què, diu, es troba la ciutat i el mateix Ajuntament.