Albiol es postula com 'l'única garantia coherent' per evitar pisos a Ca l'Arnús

Albiol es postula com 'l'única garantia coherent' per evitar pisos a Ca l'Arnús
Montse López
23/05/2023 - 15:07

Badalona - Mentre Rubén Guijarro es presenta com 'l'única garantia' per evitar la construcció de pisos al parc de Ca l'Arnús, Xavier Garcia Albiol assegura que és 'l'única garantia coherent' per aconseguir-ho. També proposa una permuta de terrenys amb la propietat però, si no s'arriba a un acord, aposta per l'expropiació.

El candidat del PP retreu a la resta de forces polítiques que, durant anys, hagin aprovat les tramitacions urbanístiques que han de permetre la construcció de dues promocions de 25 i 15 pisos al carrer Sant Bru. Garcia Albiol els titlla d'hipòcrites i assegura que, si torna a l'alcaldia, els pisos no es construiran en aquest terreny de prop de mil metres quadrats. Respecte al canvi d'opinió d'alguns dels partits, Albiol assegura que es deu a 'una falta de projecte de ciutat'.

Des de l'any 2008 fins al 2017, totes les tramitacions urbanístiques per permetre la construcció dels pisos ha tingut el vot favorable de tots els partits menys el nostre

Direxis, el propietari del solar, ja ha anunciat que estan disposats a permutar els terrenys parcial o totalment, o bé vendre'ls i recuperar la inversió.

Pel que fa als edificis buits de dins del parc, Garcia Albiol creu que s'han d'estudiar les propostes que donin un valor afegit i lamenta que la resta de forces polítiques facin promeses buides.