Albiol estudia ubicar una nova comissaria a l'antic B9 i anuncia una partida extra per reforçar la neteja

Albiol estudia ubicar una nova comissaria a l'antic B9 i anuncia una partida extra per reforçar la neteja
Jordi Ribàs
12/09/2023 - 21:01

Badalona - Entrevistat al Badalona 360, l'alcalde Xavier Garcia Albiol ha tret pit en la gestió dels que són, diu, els objectius principals del seu govern: la seguretat, el manteniment dels equipaments i la neteja. Precisament en clau de neteja dels carrers, l'alcalde ha anunciat una despesa extra d'1,5 M€ per reforçar la recollida de brossa i contenidors.

També durant l'entrevista, que, per cert, ha estat un dels primers continguts emesos en HD per Badalona Comunicació, Albiol ha avançat que estudia obrir una nova comissaria de Guàrdia Urbana a l'edifici de l'antic institut B9, a tocar de la parada de metro de Sant Roc.

L'alcalde també ha aprofitat l'entrevista per repassar els darrers temes d'actualitat d'aquest estiu, com ara l'estat del mercat Maignon o el tancament, de nou, de la biblioteca de Can Casacuberta. Sobre aquest equipament, Albiol ha insistit que cal una remodelació integral al llarg d'aquest mandat perquè, assegura, la biblioteca continuarà patint problemes a causa de la falta de manteniment adequat durant anys.

L'alcalde també ha explicat que el govern local està contractant almenys una cinquantena de perfils tècnics per fer més efectiva la maquinària de l'ajuntament. Albiol ha concretat que calen enginyers, arquitectes, administratius i advocats, entre d'altres.

Aquí podeu veure l'entrevista íntegra al programa Badalona 360º