Albiol fa bandera del seu model policial

Albiol fa bandera del seu model policial
Montse López
24/05/2023 - 14:34

Badalona - La prioritat de Xavier Garcia Albiol és la seguretat. Ho ha tornat a recordar en la presentació del model que vol implantar si aconsegueix l'alcaldia a Badalona. Policies de barri, la unitat omega i una dedicada a evitar les ocupacions il·legals són les propostes del Partit Popular.

Al costat de dos agents de policia de cartró, al barri de la Salut, Garcia Albiol ha denunciat la manca d'efectius als carrers i reitera que Badalona necessita un govern fort per combatre-ho. Si és alcalde, assegura que de manera immediata reestructurarà el model policial. 'Necessitem que aquestes dues figures es converteixin en realitat i això passa perquè tornin els policies de barri, la unitat Omega a les zones més conflictives i les unitats especialitzades com l'antiocupa'.

Garcia Albiol parla d'una aposta real per evitar les ocupacions il·legals amb la creació d'una regidoria especialitzada, assessorament als veïns i un protocol clar per als agents de la Guàrdia Urbana. Respecte les declaracions de Rubén Guijarro al programa Badalona Tres60 sobre el seu model policial, quan el va comparar amb 'un sheriff dels 90', Albiol n'ha restat importància.

M'és igual el nom que em vulgui posar, amb mi els veïns se senten més segurs i quan jo no governo hi ha problemes d'inseguretat que es pateixen a tots els barris, un fet que no havia passat mai

El candidat del PP vol remodelar la comissaria de la Guàrdia Urbana del Turó Caritg i recorda que hi havia 1'5 milions per fer-ho durant el seu darrer mandat. També ha anunciat la construcció d'una de nova a l'antiga caserna dels bombers, al barri de Sant Roc.