Albiol, optimista amb la majoria absoluta: 'hi ha una part de la població que té ganes de canvi'

Albiol, optimista amb la majoria absoluta: 'hi ha una part de la població que té ganes de canvi'
Montse López
24/05/2023 - 20:19

Badalona Comunicació - Xavier Garcia Albiol augura uns bons resultats que podrien donar-li la majoria absoluta aquest diumenge. El candidat del PP ha assegurat, en una entrevista al Badalona Tres60, que si no aconsegueix governar en aquesta ocasió, estarà 4 anys a l'oposició i no descarta tornar-ho a intentar.

Albiol reconeix que han encarregat enquestes per copsar l'opinió de la ciutadania però que no les han fet públiques. Ha afegit que no li fan falta perquè rep el suport del veïnat de tots els barris en els actes diaris que està fent durant la campanya.

No em fan falta enquestes, surto constantment al carrer i ho ensumo: hi ha una part de la població que té ganes de canvi i que, per sobre d'ideologies, creuen que soc el millor alcalde que pot tenir Badalona

El candidat popular està basant la campanya en aglutinar vots al districte 1, on tradicionalment no rep el mateix suport que a altres zones de Badalona. Després que centrés les anteriors campanyes en lemes com 'Limpiando Badalona' o en polítiques en contra de la immigració, Albiol es defensa assegurant que la realitat de la ciutat no és la mateixa que fa 10 anys.

Albiol insisteix en ser la garantia de l'estabilitat per a 'una ciutat que no funciona, que està bruta i on la inseguretat està disparada'.

Podeu veure aquí l'entrevista íntegra al programa Badalona 360