Albiol rep el suport de la vídua i la filla de l'exalcalde del PSC Joan Blanch

Albiol rep el suport de la vídua i la filla de l'exalcalde del PSC Joan Blanch
Montse López
17/05/2023 - 15:32

Badalona - Xavier Garcia Albiol ha rebut públicament el suport de la vídua i la filla de l'exalcalde socialista, Joan Blanch. Una mostra, diu el candidat del PP, que cada vegada més veïns de diferents ideologies se sumen al seu projecte.

'Soc l'esposa de Joan blanch, alcalde socialista de Badalona, que ho va ser 16 anys i en aquests moments jo penso que el millor alcalde per Badalona serà Xavier Garcia Albiol', diu la vídua de l'exalcalde del PSC. Xavier Garcia Albiol s'ha mostrat agraït pel seu suport, sobretot diu, pel que va significar la figura de Blanch per la transformació de la ciutat als anys 80 i 90.

És un honor que l'esposa i la filla de Joan Blanch hagin dit públicament que em votaran, la nostra candidatura ha esborrat les fronteres ideològiques

Garcia Albiol assegura que cada vegada es troba amb més veïns d'ideologia independentista que li garanteixen el seu suport, alguns d'ells es poden veure a les seves xarxes socials. Segons el candidat popular, molts d'aquests nous suports provenen de barris on tradicionalment ha obtingut menys vots, com el Centre, Casagemes o Morera.