Albiol subcontractarà a privats l'elaboració de plecs administratius i tècnics

Albiol subcontractarà a privats l'elaboració de plecs administratius i tècnics
ACN
06/06/2023 - 21:16

Badalona - El candidat del Partit Popular i futur alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, ha anunciat que subcontractarà a privats l'elaboració de plecs administratius i tècnics per accelerar el funcionament del consistori.

Entrevistat per l'Agència Catalana de Notícies, Albiol ha assegurat que cal una 'nova estructura' interna en l'àmbit funcionarial, així com 'ajustos tècnics i professionals'. El candidat popular assenyala que hi ha departaments sense pràcticament treballadors i admet que la ciutat difícilment podrà funcionar si l'Ajuntament no aconsegueix oferir un servei 'mínimament eficient'.

Albiol considera que la renovació de l'engranatge municipal és una feina a llarg termini, però que, a curt termini, contractarà empreses privades per plecs.

Ho faré sense cap tipus de dubte perquè no pot ser que per desídia dels polítics o una situació administrativa determinada unes dutxes portin un any sense funcionar

Albiol assegura que també exigirà a la plantilla municipal que estigui a l'altura, i es pren com a objectiu donar solució a problemes enquistats, com ara la reparació de dutxes d'equipaments esportius que fa un any que estan espatllades.