Albiol tanca la campanya a la Plaça de la Vila davant de 500 persones

Albiol tanca la campanya a la Plaça de la Vila davant de 500 persones
Montse López
26/05/2023 - 20:43

Badalona - Xavier Garcia Albiol ha fet una última crida al vot aquest divendres en un acte a la Plaça de la Vila davant de gairebé persones. El candidat del Partit Popular insisteix en reivindicar-se com l'única opció per garantir l'estabilitat a l'Ajuntament de Badalona.

Garcia Albiol ha escollit la Plaça de la Vila per fer el seu míting final de campanya, una ubicació on no ho havia fet mai. Hi han assistit prop de 500 persones, 300 assegudes i gairebé 200 que s'han aplegat a l'entorn. El líder popular apel·la als votants del barri del centre i als de tot el Districte 1 per aconseguir aquesta majoria absoluta que anhela. Reconeix que aconseguir 14 regidors no és fàcil però sí que és possible.

Aconseguir una majoria absoluta és complicat? És complicat però és factible, possible i us puc garantir que, si tots aquells que voleu el canvi, aneu a votar diumenge, serà segur

Albiol ha repassat part de les seves propostes, que passen per la millora de la seguretat, de la neteja i dels equipaments de la ciutat.

El candidat del PP vol recuperar el lema de quan va governar l'any 2011, el de 'Badalona, ciutat de primera', i insisteix en què a partir de diumenge serà l'alcalde de tots els veïns, tant d'aquells que l'hagin votat com dels que no ho facin.