Albiol, Martín Blanco i Gamarra confien a repetir l'èxit de les municipals

Albiol, Martín Blanco i Gamarra confien a repetir l'èxit de les municipals
Jaume Ribó
20/07/2023 - 22:05

Badalona - Centenars de persones assisteixen a l'acte de campanya del PP al barri de Llefià de Badalona per demanar el vot del seu president Alberto Núñez Feijóo per les eleccions d'aquest diumenge. A l'acte han acudit l'alcalde de la ciutat Xavier García Albiol juntament amb altres dirigents del seu partit nacional com Nacho Martín Blanco candidat del PP per la província de Barcelona I la portaveu del Congrés dels diputats del PP Cuca Gamarra. Albiol, Martín Blanco i Gamarro confien en repetir l'èxit dels bons resultats que va treure en les municipals el PP a Badalona aquest diumenge, ja que creuen que si es tornen a repetir Feijóo es convertirà en el millor president d'Espanya que pot tenir Catalunya.

98ca7824-936c-48dd-8eef-b3f6634a15a7

Albiol demana “que els ciutadans i ciutadanes confiïn en el projecte del PP i els votin, perquè si es converteix en president Alberto Núñez Feijóo serà bo per a Badalona perquè arribaran les inversions tan necessàries per a la ciutat”.

fd8139e4-9386-41e2-a872-553fcedb0f20

Nacho Martín Blanco afegeix que s'ha d'anar a votar massivament pel PP perquè segons les seves paraules “ens asseguren el futur de tots i la llibertat amb un govern estable i que pensi en el benestar de les persones”. La portaveu del Congrés dels diputats del PP Cuca Gamarra ha dit els quatre primers canvis que faran de seguida si guanyen les eleccions generals. El primer serà ajudar a aquelles persones que no arriben a final de mes amb una baixada de l'IRPF. El segon una baixada de l'IVA en el preu de la carn, el peix i les conserves. El tercer una nova llei que permeti treure els ocupes a aquelles cases ocupades en 48 hores. I finalment, perquè les ciutats espanyoles siguin més segures protegir a través del Ministeri de l'Interior a totes les Forces i Cossos de seguretat de l'Estat assegurant que no hi hagi diferències entre uns cossos i d'altres.