Aldarulls al voltant de la Pista Verda de Llefià amb motiu del rodatge d'un videoclip dels artistes Morad i Dellafuente

Aldarulls al voltant de la Pista Verda de Llefià amb motiu del rodatge d'un videoclip dels artistes Morad i Dellafuente
Berta Soler / Paula Russiñol
16/11/2023 - 21:48

Llefià, Badalona - Aldarulls aquest dijous al vespre al voltant de la pista verda de Llefià, on durant tota la jornada s'havia efectuat el rodatge d'un videoclip dels artistes Morad i Dellafuente. La situació ha requerit l'actuació de la Guàrdia Urbana i la presència dels ARRO dels Mossos, tot i això, no s'ha fet cap detenció.

Tot plegat ha començat al matí d'aquest dijous, quan molts fans s'han desplaçat fins a la Pista Verda del barri, on es filmava el videoclip conjunt d'aquests dos artistes. Al vespre, però, la concentració ha derivat en aldarulls i enfrontaments entre un centenar de joves i la Guàrdia Urbana. Per aquest motiu, i durant bona estona, l'equip tècnic del videoclip no ha pogut sortir de la pista on havien fet la gravació.

Qui també s'ha desplaçat fins allà ha estat l'alcalde, Xavier Garcia Albiol, qui ha volgut donar resposta a les queixes d'alguns veïns, que han lamentat la situació. En aquest sentit, l'alcalde ha assegurat que desconeixia que es feia el rodatge. L'ambient agitat del vespre, però, contrastava amb el del matí, on molts seguidors de Morad i Dellafuente, de forma pacífica, s'han acostat per poder veure els seus ídols en acció.

Recordem que es tracta d'una gravació que s'havia de realitzar el dimarts 14 de novembre, però que s'havia ajornat per dijous per motius de seguretat. L'artista Morad ha assegurat a través de les xarxes socials que tot plegat no ha estat culpa seva, i que ben aviat tornaria al barri per a fer-los una sorpresa.

Captura de pantalla (5) (convert