Àlex Montornès (ERC): “el 'tots contra l'Albiol' no ha servit per res”

Àlex Montornès (ERC): “el 'tots contra l'Albiol' no ha servit per res”
Jordi Ribàs
30/05/2023 - 20:28

Badalona - Àlex Montornès, candidat d'Esquerra Republicana, afirma que el discurs de “Tots contra l'Albiol” no ha servit per res. Entrevistat al BDN 360 aquest dilluns, Montornès considera que els partits d'esquerres no han aconseguit donar a conèixer el seu projecte de ciutat. A més, diu, en el cas dels republicans també haurien patit un vot de càstig per part dels votants independentistes que han perdut la confiança en el procés sobiranista. Tot i això, el candidat destaca que la davallada d'Esquerra Republicana ha estat més suau a Badalona que a la resta de Catalunya.

Preguntat sobre quin serà el seu futur, Montornès ha explicat que la decisió no és només personal, sinó que es prendrà en fred conjuntament amb la Secció local del partit a Badalona. En tot cas, assegura que no serà immediata.

Les coses s'han de pensar en fred. Tinc una carrera professional que m'agrada molt i he fet un parèntesis de quatre anys. Per tant, he de prendre una decisió, i després el partit també ha de prendre una decisió. I jo crec que no s'ha de prendre avui sinó d'aquí un o dos anys

Montornès també ha proposat una reunió conjunta amb la resta de forces progressistes de cara al setembre per analitzar fredament els resultats d'aquestes eleccions.