Alpha Jalloh, el nou reforç dels Badalona Dracs

Alpha Jalloh, el nou reforç dels Badalona Dracs
Ferran Vinaixa
01/12/2023 - 13:44

Badalona - El Badalona Dracs han anunciat el seu tercer reforç per la temporada 2023-2024. Es tracta d'Alpha Jalloh, jugador de 30 anys nascut a Sierra Leona però que ha crescut als Estats Units on va iniciar la seva carrera en el futbol americà. També té una extensa experiència a Europa on ha jugat a les lligues de Suècia. Romania, França, Alemanya o fins i tot a la lliga espanyola, on va jugar un parell de mesos als Múrcia Cobras. El nou fitxatge dels Dracs ja entrena amb els seus companys tot i que no debutarà fins al mes de gener coincidint amb l'inici de lliga.

Pel que fa a l'actualitat esportiva els Dracs s'enfronten aquest dissabte (18h, Travessera Montigalà) als L'Hospitalet Pioners per segona vegada consecutiva en una setmana. Després de la victòria a les semifinals de la copa d'Espanya, l'equip badaloní buscarà coronar-se com a millor equip de Catalunya guanyant la final de la Copa Catalana.

fotopionerssemis
Foto: Badalona Dracs

L'equip badaloní arriba en un bon estat de forma, amb tres victòries importants als últims tres partits que els han situat a les finals estatals i territorials. Tot i això, l'equip encara pot millorar molt.
Pioners arriben amb ganes de revenjar-se, després de l'última derrota. Però els Dracs no els ho posaran fàcil.
El quarterback titular de Pioners serà una baixa clau pels visitants, mentre que els Dracs buscaran millorar la seva versió ofensiva. El partit es disputarà dissabte a les sis de la tarda a la Travessera de Montigalà.