Alumnes de l'Escola Llevant celebren el Dia de l'Educació Física al carrer

Alumnes de l'Escola Llevant celebren el Dia de l'Educació Física al carrer
Laura Valverde
17/04/2024 - 15:22

Platja dels Pescadors, Badalona - L'Escola Llevant ha organitzat diferents jocs a la Platja dels Pescadors, amb l'objectiu de donar importància a l'educació física i gaudir d'un dia diferent de l'escola. Carreres de patinets, petanca o bàdminton són algunes de les activitats que els alumnes de l'Escola Llevant van realitzar aquest matí a la platja de Badalona.

En aquesta jornada i amb l'esport com a protagonista, els alumnes fomenten l'estil de vida saludable des del joc. De fet, des de l'escola llevant asseguren que l'activitat física és una part fonamental pel desenvolupament motriu dels alumnes i una millor vida escolar.

  • Nuria Jordán, cap d'estudis de l'Escola Llevant:

Les famílies de l'alumnat valoren positivament que els alumnes puguin sortir al carrer, com a part del programa educatiu. I és que asseguren que és necessari que la canalla entengui que l'esport els ajuda a millorar. I més encara quan es tracta de nens i nenes amb problemes de mobilitat.

  • Manel Garcia, pare d'un alumne:

Amb tot, des del centre vetllen perquè els alumnes puguin fer ús de la ciutat durant les hores lectives, més enllà d'aquesta activitat. Asseguren que per educar-los com a ciutadans de ple dret és necessari que aprenguin a ser autònoms, principalment al carrer.

LLEVANT 3